Priveste dincolo de aeroport

Nu trebuie neaparat sa inchiriezi o masina imediat ce ai iesit din terminal. O multime de oameni ce zboara spre destinatii ca Bucuresti, Bacau, Iasi sau Suceava sunt in cautarea unei masini de inchiriat de aceea preturile in aeroport sunt de obicei mai mari. Acest fapt se datoreaza chiriilor mari si taxelor suplimentare percepute in aceste locatii. Exista societati care percep deasemeni taxe suplimentare pentru aceeasi masina si aceeasi perioada de inchiriere. Puteti salva o parte din bani !

Acest lucru depinde bineinteles de oras si data calendaristica. S-ar putea sa gasiti o oferta mult mai buna daca inchiriati un autovehicul dintr-un oras in care nu exista aeroport. Verifica inainte de a ateriza unde anume iti va fi livrata masina inchiriata. Exista societati cu specific „rent a car” ce iti aduc masina in aeroport fara taxe suplimentare chiar daca nu au biroul in apropierea terminalului.

Trebuie deasemeni sa fii atent la schimbul valutar atunci cand aterizezi. Pentru a evita cursurile de schimb slabe si comisionarile este bine daca firma de inchirieri auto contractata iti poate facilita plata cu cardul indiferent de unde vrei sa preiei masina.

„Inchiriaza masina dorita de la o companie locala si vei beneficia de un pret mult mai bun”, iti recomanda echipa RentKraft.