Inchirierea unei masini 4×4 pe timp de iarna

Inchirierea unei masini 4×4 pe timp de iarna. Fie ca veti calatori in Romania pentru sarbatorile de iarna sau faceti o calatorie de afaceri, este recomandabil sa inchiriati o masina echipata corespunzator, mai ales ca temperaturile pot deveni foarte scazute in timpul sezonului rece. Nu va fi nevoie sa asteptati in frig transportul in comun sau sa coborati intr-o zona necunoscuta. Cu RentKraft – inchirieri auto Bacau, puteti merge cu usurinta de la o locatie la alta in functie de necesitatile dumneavoastra. Avem in parcul nostru auto peste opt marci de autoturisme cunoscute cum ar fi Toyota, VW, Opel, Renault, Dacia, Audi si altele.
Detinem deasemeni pentru inchirieri auto SUV-uri cu tractiune 4×4 care va vor ajuta sa iesiti rapid din zapada mare in timpul anotimpului rece. Chiar daca nu veti alege un SUV, autoturismele inchiriate de noi corespund celor mai exigente cerinte fiind dotate cu cauciucuri de iarna, lanturi si avand reviziile la zi. Ne asiguram astfel ca nu veti intampina nici un fel de neplaceri atunci cand incercati sa porniti masina dimineata la -20 gr. C, pentru ca da, in unele dimineti geroase temperatura la Bacau poate atinge chiar si aceasta minima.
Avem experienta in domeniul inchirierilor auto si vrem ca fiecare persoana ce inchiriaza o masina de la noi sa beneficieze de caracteristicile optime care fac sofatul in vremea rece cat mai confortabil.