Intrebari frecvente

La semnarea contractului de inchiriere auto, clientul are optiunea de inchiriere cu :

Asigurare Full Casco:
Full CASCO a fost creat pentru a acoperi incidentele neplăcute şi pentru a fi asigurat în caz de accident. Această asigurare facultativă elimină garanția ( Garantia devine 0 €) si oferă beneficiul de a nu plăti nimic dacă masina va fi avariată din vina clientului sau cu autor necunoscut.
Aceasta asigurare este disponibila pentru rezervarile de minim 4 zile.
* Nu beneficiaza de produsul Full Casco (GARANTIE 0) clientii care au varsta sub 23 ani .

Garantie:
Garantia variaza intre 300 si 600 euro, in functie de clasa autoturismului si va fi blocată (pre-autorizată) până în momentul returnării autoturismului pe cardul de credit/debit al clientului. Garantia va fi utilizata pentru acoperirea daunelor, în cazuri de distrugeri constatate în interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale partilor autoturismului, pierderi ale documentelor sau ale cheilor autoturismului inchiriat. Aceasta suma va fi returnata la momentul returnarii autovehiculului in stare buna de functionare, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare, care au fost receptionate de catre client la momentul preluarii autoturismului inchiriat.

1) La preluarea masinii :
Cash (EURO, GBP, USD, RON)
Credit / Debit Card (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)

2) Online – Card
Netopia Payments

3) Transfer Bancar

Garantia va fi blocată (pre-autorizată) până în momentul returnării autoturismului pe cardul de credit/debit al clientului. Se emite un bon de către dispozitivul POS care atestă blocarea sumei pe card. La returnarea autoturismului, se emite un bon de anulare a sumei blocate ca și Garanție. Operațiunea de blocare (pre-autorizare) a sumei reprezentând garanția, nu implică nici un fel de cost pentru client.
DA. Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi o rezervare te rugam sa suni cat mai repede la nr. de telefon: +40740506070 sau prin email: rezervari@rentkraft.ro
Poti prelua masina inchiriata de la una din locatiile disponibile in formular sau dintr-un loc ales de tine pentru cel din urma platindu-se o taxa suplimentara. Masina inchiriata va fi returnata in aceleasi conditii.
Masina se preia cu plinul de combustibil si se preda la fel. Costul combustibilului nu este inclus in pret.

– carte de identitate / paşaport (vârsta minimă -21 ani împliniţi la momentul ridicării autoturismului)
– permis de conducere (minim 1 an experientă în categoria “B”)

DA, se poate adauga gratuit un sofer aditional, care va fi mentionat in contractul de inchiriere.
NU, ieșirea din țară cu autoturismele închiriate este strict interzisă.
NU, autoturismele oferite de noi nu pot fi închiriate de soferi începători. Clientul care închiriază mașina trebuie să aibă minim 21 de ani împliniți la data încheierii contractului (se va prezenta CI/buletin sau pașaport) precum și permis de conducere cu vechime de cel puțin 1 an.